MONIA DE SWART

Zangeres / Zang- & Theaterdocent

 

ZANGLES

Docente
Monia de Swart studeerde in 1999 af aan Mountview Theatre School te Londen, na een 3 jarige fulltime musicalopleiding. Na haar studie heeft ze zich verder bekwaamd in de alom geprezen EVTS zangmethode. (EVTS.com) Naast haar werkzaamheden als zangdocent, geef zij ook musicalcursussen/workshops en is zij zangeres bij verschillende bands.

Wanneer?
De privélessen worden gegeven in Asperen op maandag en dinsdag tussen 12.00 en 22.00 uur

Wat houdt het in?
Zangles is voor iedereen anders, omdat elke stem uniek is, en dus een unieke benadering nodig heeft. Wel zijn voor iedereen de basistechnieken hetzelfde. In de zangles beginnen we altijd met het losmaken van de stem door middel van inzingoefeningen. Daarna wordt er gewerkt aan verschillende technische onderdelen van de stem, bijvoorbeeld de ademhaling, het bereik, zorgen dat er niet geforceerd gezongen wordt etc. Dit neemt in een les van 30 minuten ongeveer 15 minuten in beslag. Het tweede gedeelte van de les wordt gevuld met het zingen van repertoire naar keuze van de leerling. Nu wordt er met name gelet op de uitvoering en (voornamelijk bij musical) op tekstbeleving. Ook de technische onderdelen die we in de eerste helft van de les behandeld hebben komen terug in de uitvoering van de songs
 

Voor wie?
De zanglessen zijn voor iedereen vanaf 12 jaar met een passie voor zingen. Het maakt hierbij niet uit of je al jarenlange ervaring hebt in bands, of dat je alleen maar thuis onder de douche zingt.

Neem kontakt op voor meer informatie