MONIA DE SWART

Zangeres / Zang- & Theaterdocent

 

WORKSHOPS

Zangworkshops voor koren

Monia de Swart ontvangt in haar lespraktijk veel mensen die op een koor zitten. Hoewel velen dit met veel plezier doen, hebben ze toch vragen. Vragen als: "Hoe komt het toch dat ik na een avond zingen last heb van mijn keel en schor ben?" of "Ik heb wel gehoord van ademhalingstechniek, maar hoe zit het nu precies?". Dit zijn vragen waar vaak geen tijd voor is op een repetitie, of die een dirigent simpelweg niet kan beantwoorden. Vandaar dus dat er in deze regio (Midden Nederland en Noord-Brabant), waar veel koren zijn, behoefte is aan extra kennis van de zangtechniek.

 

Niet iedereen kan of wil echter of individueel zangles volgen. Daarom biedt Monia aan koren de mogelijkheid tot het volgen van zangworkshops. 

In de workshops wordt o.a. aandacht besteed aan ademhalingstechniek, het tegengaan van "knijpen", stem-controle en support. Ook wordt er uitleg gegeven over de werking van uw instrument, de stem.

De workshops kunnen gevolgd worden met het hele koor, of een gedeelte ervan (min. 10, max. 100 personen) De workshops kunnen plaatsvinden in uw eigen repetitieruimte en op de gebruikelijke repetitieavond. 

De gemiddelde workshop duurt 2,5 uur, incl 30 min. pauze. De tarieven veranderen met de grootte van de groep.


Neem voor meer info, of een offerte, kontakt met ons op.

 

Zang en/of musical workshops voor bedrijven

Tegenwoordig zijn er voor bedrijven allerlei mogelijkheden om te doen aan teambuilding. Samen een vlot bouwen, samen een bloemstuk maken, samen koken....Maar wat verbroedert nu meer dan muziek?

Monia biedt u twee verschillende workshops:

  •  Zangworkshop
    In deze 3 uur durende workshop leert u de basis-principes van het zingen (ademhaling, houding etc) en werkt u aan een meerstemmig zangstuk uit de (recente) popgeschiedenis. Laat iedereen op de werkvloer versteld staan van jullie zangkunsten!

  • Musicalworkshop
    In deze 3 uur durende workshop werkt u gezamenlijk aan een musicalnummer. De stemmen en de beenspieren worden hierbij tot het uiterste gerekt! Voel de echte musicalster in u naar boven drijven en verras vriend en vijand met uw spetterende performance!

Deze workshops kunnen gehouden worden op uw bedrijf, of op een andere lokatie. Monia kan ook voor een sfeervolle lokatie zorgen. neemt u gerust kontakt met ons op voor meer informatie of een offerte

 

Zang en/of musical workshop voor particulieren

  • Heeft u een groep vrienden bij elkaar, en zoekt u een originele activiteit?
  • Wilt u iets echt leuks doen met uw vrijgezellenfeest?
  • Wordt het tijd dat de familie eens ongekende talenten laat zien?

Denkt u dan eens aan de zang- en/of musical workshops van Monia de Swart De workshops kunnen plaats vinden bij u thuis, maar ook op andere lokaties. Wilt u het echt speciaal doen, dan verzorgt Monia de workshop in een echt theater. Voel de spotlights branden!

Geheel op maat stellen wij een programma samen. Neem voor meer info en prijzen kontakt met ons op.