MONIA DE SWART

Zangeres / Zang- & Theaterdocent

 

LIVE BANDS

Als uitvoerend zangeres speelt Monia in 2 zeer professionele live bands. Welke formatie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een geweldig feest dat precies aansluit op uw wensen! Hieronder leest u meer over de 'gegarandeerd feest' bands. Klik op de bandnaam voor meer info of het plaatsen van een optie of boeking.
Uiteraard kunt u ook contact opnemen.


DE DIRECTIE

stuwende 6 persoons rock/pop  & disco coverband

DE DIRECTIE is energiek, professioneel, swingend, klantgericht, enthousiast en spetterend.
Deze weergaloze 6-persoonsband zorgt gegarandeerd, samen met u en uw gasten, voor een onvergetelijk swingend feest. Met hun aanstekelijke en verrassende mix van disco, rock, pop, soul, funk, easy-listening en nederpop.
DE DIRECTIE wordt gekenmerkt door sterke vocalen, enthousiaste, professionele muzikanten, en de interactie met het publiek. Met DE DIRECTIE zullen u en uw gasten zeker met een natte rug van het dansen naar huis gaan!N-RG MUSIC

spetterend coverduo

N-RG Music is een super swingend en zeer professioneel duo, dat uitermate geschikt is voor de muzikale invulling van bruiloften, (bedrijfs)feesten, verjaardagen en evenementen. Het repertoire van N-RG staat bol van superswingende dance-classics en stevige rockers, afgewisseld met easy-listening en nederpop. De avond wordt op maat, dus naar de wensen van de klant ingevuld. Maak uw wensen  aan ons kenbaar, en wij vertellen u of wij deze kunnen vervullen.

Tevens is het mogelijk om N-RG uit te breiden met meerdere muzikanten en zo de feestvreugde nog extra te verhogen.